Vår Ångerrätt inom kort
Återgång politik

Vänligen kontakta gallerianders innan han återvände några objekt.

Det är lämpligt att konsumenten styr leveransen för att kontrollera att detta är korrekt och felfri. Vid klagomål, kundkontakter gallerianders och ger information som är relevant och orsaken till klagomålet.


Return Villkor

Du kan returnera produkten inom 30 dagar från leverans. Produkten måste vara i nyskick. Om produkten är förstört eller använt produkten skall inte återbetalas. Se till att inkludera kontaktinformation med avkastningen och om möjligt, lämna oss med ett spårningsnummer. gallerianders föreslår att du får ett kvitto och ett paket ID för avkastningen från leveransservice, eftersom det gör det lättare att följa retur transporten om det behövs.

gallerianders kommer att göra en återbetalning av stödberättigande avkastning. Om du betalat via faktura, kommer vi att behöva ett bankkontonummer för att föra tillbaka pengarna till. Det enklaste sättet är att e-posta den till oss tillsammans med en kort beskrivning av ditt fall.


Returnera ett paket

Om ett åter objektet sänds internationellt, vänligen tydligt markera paketet 'return VAROR ", för att undvika eventuella tullavgifter. gallerianders är inte ansvarig för någon retur Tull avgifterna. Eventuella avgifter som har ansvaret för kunden.


Vill du byta till en annan storlek av samma produkt?

E-post till oss, ge din kundinformation, och berätta att du kommer att skicka tillbaka produkten och den storlek du vill ha i utbyte.


Vill du byta till en annan produkt?

Returnera varan du har fått och skicka ett e-post berätta vilken produkt du vill ha istället.


Transportskada

Om produkten försvinner eller du, vid mottagandet, märker att objektet har skadats under transporten ska du omedelbart anmäla detta till oss.


Outkrävda paket

För paket som inte har betalats på ditt postkontor inom 14 dagar, gallerianders förbehåller sig rätten att ta ut en hanteringsavgift för att täcka returfrakt och frakt företagens administrativa kostnader.


Alla förfrågningar: agngabrielsson@gmail.com